Aplikace YouTube pro Android je nyní na tabletech lepší

5

Aplikace YouTube přináší změny, které směřují především k tabletům. Prostředí aplikace prošlo radikální změnou a je přehlednější a jednodušší. Programátoři nezanevřeli ani na boj se softwarovými chybami, aplikace tak přináší "zalepení" mnoha bugů a chyb.

Prostředí aplikace je jednodušší, přehlednější a graficky přívětivější

Aplikace YouTube na přehrávání streamovaných videí dostala významnou aktualizaci s označením 4.2.16, ze které se budou radovat především majitelé 10" palcových tabletů. Prostředí aplikace prošlo omlazovací kůrou, vzhled je inovován a přizpůsoben zejména tabletům. Dále se zapracovalo i na některých softwarových chybách. Úvodní obrazovka je nyní přehlednější, postranní systémová lišta je prostorově výraznější. Přehrávané video je v náhledu nyní mnohem větší. Velikost doporučených videí je taktéž upravená. Zjednodušeně lze říct, že ikonky i samotné náhledy videí jsou větší a na první pohled aplikace již nepůsobí nepřehledným až chaotickým dojmem.

TIP: aplikaci můžete stahovat zde

Aktualizovali jste již YouTube aplikaci? Co říkáte na omlazené prostředí? Postřehli jste i jiné novinky, například navýšení rychlosti či nové funkce? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Stefan
aplikacia je aspon podla mna urcite lepsia ako predchadzajuca len som zatial neprisiel nato ako roztiahnut video na celu obrazovku, lebo v pravom dolnom rohu chyba ikonka pre rezim cela obrazovka :-)
5415
Lepší....? Vypadá to příšerně, graficky je to posun několik let zpátky, oproti původnímu 3D zobrazení. Video mě zvětšit sice jde, ikonku tam mám, jako dřív, ale vypadá to celkově fakt hnusně. Mimochodem, stačí si přečíst hodnocení uživatelů v Google Play....
michal
aplikace nevypada spatne, jen bych uvital jeste par drobnych zmen, predne by na hlavni strqnce mohly byt 3 - 4 sloupce, zda se mi to na 10” tabletu zbytecne vsechno velky, ve streamu by se mohl zobrazovat pocet novych videi od posledniho spusteni a celej ten sloupec by mohl mit mensi mezery v seznamu streamu
jinak mam tablet acer a500 a tlacitko na zvetseni pres celou obrazovku tam mam..
pavel
Mě se tedy líbila více předchozí verze. Nicméně vítám některé nové funkce jako např. odebírání videí z "Přehrát později" atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze