Aplikace Walkman se mění na Hudbu, Sony vysvětluje proč

11

Hudební aplikace od Sony se již léta jmenovala Walkman, po vzoru legendárního kazetového přehrávače. Minulý čas je však zcela na místě, neboť letos došlo k přejmenování aplikace na zcela klasický název Hudba.

Ať už jste vlastnili telefony Sony Ericsson či posléze samostatné modely od Sony, hudební aplikaci jste vždy bezpečně poznali podle loga písmene W a nápisu Walkman. Sony využívalo svoji značku známou z kazetového přehrávače i v moderní době. Nyní se však vše mění, neboť japonský výrobce přikročil k přejmenování aplikace na prostý název Hudba.

Aplikace Walkman se mění na Hudbu

Samotný výrobce ke změně uvedl, že hudba je tím hlavním, co v dané aplikaci jde a nový název bude tak pro všechny snadno srozumitelný. Nabízí se tedy možnost, že nastupující mladá generace již nepovažovala označení Walkman za směrodatné pro poslech hudby. Funkce se po aktualizaci však nijak nemění a stále půjde o nadprůměrně schopný přehrávač hudby.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Teda, nikdy som tie kazeťáky Walkman nemal, ale dosť dobre si pamätám na staré Walkman prehrávače v starých Sony Ericssonoch. Škoda, že Sony opúšťa známu značku - a kto ju nepozná, mohol by si ju vygoogliť, nie?
Lukáš
Dnešní děcka pomalu ani neví co je to kazeta, natož walkman. Aktualizace mi ještě nedorazila, ale ten jejich přehrávač mi stejně nevyhovuje. Sony je pro mě v poslední době velice nepředvídatelný výrobce, což se mi ani trochu nelíbí a jeho kroky mnohdy nechápu.
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
Naposledy upraveno: 27. 4. 2015 21:51
Taky jsem vlastnil oreginal sony walkman..Chybí mi ta doba kazet

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze