Aplikace QualityTime: odpočiňte si od svého smartphonu

4

V obchodě Google Play se objevila zajímavá aplikace, která má za cíl odnaučit vás používat váš smartphone tak často. Kromě sledování různých statistik totiž nabízí i možnost telefon na určitou dobu uspat, přičemž ho v této době nebudete smět používat.

Určitě jste si nejednou říkali, že byste se rádi odpočinuli od vašeho smartphonu. Chytrý telefon totiž například u večeře nebo při schůzce dokáže odvádět pozornost a vy se nevěnujete tomu, čemu byste měli. Nová aplikace QualityTime vám chce pomoct v řešení tohoto problému a přináší režim „pauza,“ který vám zabrání v používání aplikací, které jste nepovolili. Tím pádem můžete blokovat například Facebook, Instagram a další neproduktivní aplikace, které vás akorát otravují.

TIP: Instagram má nový beta program: přidat se může každý

Snímky z aplikace QualityTime

Aplikace však umí ještě pár zajímavostí, mezi které patří měření využití jednotlivých aplikací a počet jejich spuštění během jednoho dne, takže můžete v reálném čase sledovat, jak často a jak dlouho používáte jakou aplikaci. Z těchto statistik se vám vytváří grafy, které si můžete zpětně prohlížet a můžete se také podívat na týdenní přehled. Aplikace je ke stažení zdarma.

Stáhnout QualityTime

Google Play (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
Fish
K ničemu... Pokud není vůle, tak nic nebrání blokovane aplikace odblokovat
mental.disease
Dobré tak akurát na prehlad, kolko ktorej appke venujeme času..
mental.disease
Dobré tak akurát na prehlad, kolko ktorej appke venujeme času..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze