Aplikace Nokia Chat Beta je nyní dostupná pro všechny Lumie

4

Pokud máte telefon značky Nokia Lumia s Windows Phone 8, můžete pro komunikaci s vašimi přáteli využít i službu Nokia Chat ve stejnojmenné aplikaci, která je prozatím v beta verzi. Služba není vázána jen na platformu Windows Phone, funguje i na dalších Nokia platformách, dokáže komunikovat i s Yahoo! Messengerem.

Finský výrobce telefonů Nokia včera oznámil, že aplikace Nokia Chat je nyní k dispozici pro všechny telefony značky Nokia Lumia, tímto je zároveň tato chatovací služba rozšířena do mnoha nových zemí, kde prozatím podporována nebyla.

Služba Nokia Chat není výsadou jen nových telefonů s Windows Phone, je multiplatformní komunikační službou mezi mnoha Nokia telefony, můžete ji využívat například na platformě Asha, S40 nebo Symbian. Dokáže posílat zprávy i na Yahoo! Messenger, čímž její "záběr" posouvá i na ostatní mobilní systémy či počítače.

Nokia Chat pro Windows Phone 8 nově umí například notifikace na zamykací obrazovce nebo možnost zprávu nadiktovat hlasem, ta bude posléze převedena na text. Mimo to můžete za pomoci této aplikace sdílet přátelům i místo, kde se nacházíte.

Stáhnout Nokia Chat Beta

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Dejv
Úspěšná a více smyslupná bude asi až s integrací fb :)
karel
Jde nainstalovat i na Lumii 800 s WP 7.8 :-) Teď ještě aby to začlo používat více lidí.
syncman
Nic noveho. Neco podobne jsem mel uz na synbianove E71. Nikdo to nepouzival a myslim, ze ani pouzivat nebude. Lumie zase nejsou tak rozsirene a navic vsichni, kteri vubec takovehle messengery pouzivaji, maji Viber ci WhatsApp, nebo jsou on-line na Facebooku. Na druhou stranu chapu, ze Nokia nechce zustat pozadu, kdyz iPhone, Android i BlackBerry kecalky maji.
Tomáš
Karle, jak jsi ten chat dostal do Lumie 800? Mám ji také, ale na Marketplace tu aplikaci nevidím??? Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze