Aplikace Můj Vodafone nabídne přehled útrat za poslední půl rok

1

Zákazníci Vodafonu, kteří používají chytrý telefon, jistě znají aplikaci Můj Vodafone. V ní se nachází přehled vámi aktivovaných služeb, rovněž útraty a najde se v ní i několik dalších informací. Nově si budete moci přehledně prohlédnout i svou útratu půl roku nazpět.

Nově je možné v sekci Vyúčtování aplikace Můj Vodafone sledovat Vyúčtování i s detailním rozpisem až šest měsíců zpětně. Překlopením telefonu se zobrazí přehledný graf pro porovnání výdajů za poslední půlrok. „Vyúčtování je jedna ze tří nejnavštěvovanějších stránek v aplikaci a meziročně se její návštěvnost zvýšila o 45 %. Proto jsme se při dalším rozvoji aplikace zaměřili na tuto sekci,“ říká Peter Baláž, manažer Online péče ve Vodafonu.

Můj Vodafone

Vodafone také reagoval na přání zákazníků a na Facebooku spustil hlasovací soutěž. Uživatelé aplikace mohli hlasovat pro jeden ze čtyř letních motivů úvodního obrázku aplikace. Ten zákazníci najdou v nové verzi spolu s dalšími vylepšeními.

Můj Vodafone

Zákazníci také určitě ocení další úpravu grafické podoby aplikace, která je tím pádem přehlednější a snadněji použitelná.

Aplikace Můj Vodafone je ke stažení zdarma a její používání nečerpá datový limit ani v zahraničí. Uživatelé tedy nemusí mít obavy ji na dovolené pravidelně používat pro kontrolu svých výdajů nebo čerpání jednotek.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva Vodafone