Aplikace Foursquare je nyní k dispozici i pro Nokie řady Asha

Populární aplikace Foursquare, pomocí které se ohlašujete na různých místech, byla doposud výsadou pouze chytrých mobilních telefonů. Nyní se však tato aplikace dostává k dalším desítkám miliónům uživatelů, neboť byla uvolněna verze pro modely Asha od finské Nokie.

Geolokační služba Foursquare byla založena už v roce 2008 a postupně se rozšířila na všechny otevřené operační systémy. Pokud Foursquare ještě neznáte, vězte, že její princip je založen na ohlašování míst, kde se právě nacházíte. Jste-li například na nějakém zajímavém místě, provedete Check-in (ohlásíte se) a to následně vidí vaši přátelé, stejně jako vy vidíte Check-iny vašich přátel. Doposud však k využívání této aplikace byl nutný chytrý telefon. To se nyní mění.

Foursquare pro telefony Nokia Asha

Foursquare vydal aplikaci pro telefony Nokia Series S40, které spadají do řady Asha. Prostředí je uzpůsobeno menším displejům a vše vypadá přehledně. Prozatím však neznáme přesné modely, na kterých bude Foursquare dostupný. Aplikace už je každopádně nyní dostupná v obchodě Nokia. Vlastníte nějaký telefon Nokia Asha? Pokud ano, vyzkoušeli jste již novou aplikaci Foursquare?

Zdroje: blog.foursquare.com, engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze