Aplikace Expires pro iOS: abyste nic neprošvihli

1

Máte zmatek v tom, kdy která vaše karta vyprší, nejste schopni sledovat konec vaší lítačky a zbytečně platíte pokuty? Zajímat by vás mohla česká aplikace Expires, která vám dovolí přehledně spravovat různé typy věcí, které mají omezenou dobu platnosti – třeba různé karty, průkazky či jídlo.

V dnešní době má každý spoustu průkazů a identifikačních kartiček. A nejenom těch – jsme doslova zavaleni různými pasy, musíme sledovat trvanlivost potravin, platnost pojištění, STK u auta a podobně. Do hlavy se nám to vše asi nevejde. Samozřejmě si všechna tato data můžete ukládat do kalendáře, ale zase se vám to bude plést s ostatními událostmi. A pokud budete chtít dohledat konkrétní věc, tak to půjde jen velmi těžko. Řešením může být nová česká aplikace Expires (v českém obchodě ji najdete jako Platnost do).

Funguje velmi jednoduše a nabízí vlastně jen úplně základní funkcionalitu. Na hlavní obrazovce máte přehled přidaných věcí, u kterých rovnou vidíte odpočet. Když přidáváte položku, tak nejprve volíte typ - třeba kreditní karta nebo tramvajenka. Na výběr máte z velkého množství předpřipravených typů věcí, ale můžete přidat i své vlastní. Dále (logicky) volíte konec platnosti, na čemž celá aplikace stojí. Zároveň si můžete nastavit nějaké upozornění a přidat poznámku. A to je vlastně vše.

Aplikace vás tak dokáže včas upozornit na vypršení platnosti vybraných věcí. Ať už je to kreditní karta nebo mléko v lednici. Výběr je na vás. Potěšit vás může velmi povedený design a jednoduché ovládání. Aplikace je dostupná v českém a anglickém jazyce pro iPhone.

Stáhnout Expires

App Store (zdarma)