Aplikace Bolt od Instagramu: konkurent Snapchatu?

5

Instagram je bezesporu největší fotoaplikací dneška. Prakticky na každém chytrém telefonu dnes najdeme tuto aplikaci, která vám nabídne základní úpravu a použití filtrů pro vaše mobilní fotografie. Na poli fotoaplikací je ale také Snapchat, který jde na věc trochu jinak a má také velkou základnu uživatelů. Instagram nejspíše připravuje aplikaci Bolt, která má Snapchatu konkurovat.

Instagram je prakticky svojí vlastní sociální sítí pro fotografy, případně pro uživatele, co milují dávat na selfie různé druhy filtrů. Nyní prý někteří uživatelé aplikace Instagram obdrželi pozvánku na vyzkoušení aplikace Bolt, která má fungovat prakticky stejně jako Snapchat, protože je popsaná jako „foto messenger jedním dotykem“.

Instagram

Snapchat funguje na principu odesílání fotografií určitým uživatelům pouze jedním tlačítkem. Obrázek se na displeji příjemce objeví pouze na určitou dobu a potom zmizí. Jde o velmi rychlou a osobní cestu, jak sdílet mezi sebou obrázky prakticky jedním kliknutím a během několika vteřin. Instagram v tomto systému nejspíše vidí potenciál a s aplikací Bolt by se taky rád svezl na vlně popularity.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: twitter.com, theverge.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
dr.komouš
ach ,az dnes jsem se dozvedel co je to selfie fotka. Pouze vyfocen ksycht ze predu. Vubec nechapu proc je kolem toho takovy povyk
Anonymní jméno
Označit Instagram jako sociální síť pro fotografy, to chtělo velkou kuráž.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze