Android 6.0.1 je tady, přináší 200 nových smajlíků

7

Google uvolnil aktuálně nejnovější Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow a jak označuje samotná drobná změna číselného označení, novinek je velmi poskrovnu. Pokud nemáte tablet, všimnete si především hromady nových smajlíků.

Android 6.0.1

Současný operační systém Android 6.0 Marshmallow dostává první aktualizaci, které označení posouvá na verzi 6.0.1. Nepatrná změna označení nevěští zásadní novinky, avšak několik se jich přeci jen událo a vesměs jsou ku prospěchu koncového uživatele. Začněme ale tím méně významným, a to je pořádný balík nových ikonek. Google se rozhodl, že svůj systém Android obohatí o 200 nových smajlíků a různých ikonek. Na kolik však budou někomu užitečné, je otázkou.

Android 6.0.1

Mezi další novinky patří nové rozmístění ovládacích tlačítek u tabletů. Zatímco šipka zpět a domeček zůstanou u levého kraje, tlačítko vyvolávající nabídku naposledy spuštěných aplikací se přesune k pravému okraji. Nové rozmístění by mělo usnadnit ovládání. Poslední aktuálně známá novinka se týká režimu nerušit. V jeho nastavení přibyla nová volba, jejíž aktivací s režim automaticky deaktivuje s prvním budíkem, což je opět praktické. Aktualizace na Android 6.0.1 by se měla šířit na Nexusy 5, 5X, 6, 6P, 7 (2013) a 9 během následujících dní.

Zdroje: twitter.com, arstechnica.com

Diskuze ke článku
Klobásník
vyjde android 6.0.2 i na samsung galaxy s5 mini ?
Pesedm
1000 a jedna změna. Blboviny.
Hlavně by měl Android zajistit možnost systémových záplat - centralizovat.
Kolik přístrojů zůstane nezabezpečeno, protože výrobci na to z vysoka..
Toto je velká nevýhoda Androidu.
Filip
hnus tyhle "emojis", vypadá to jak snople
když mi tohle někdo pošle na snapchatu tak s ním nemluvím :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze