Android 4.0 pro Samsung Galaxy Tab 7.7 je už dostupný

5

Samsung již dříve sliboval aktualizovat celou loňskou tabletovou řadu Galaxy Tab na nejnovější verzi operačního systému Android, což měl učinit na pomezí července a srpna. Výrobce nás ale mile překvapil a již včera vypustil do Evropy update pro jeden ze svých nejlepších tabletů, model Galaxy Tab 7.7.

Update na Ice Cream Sandwich je v současné době oficiálně dostupný v Rakousku, Belgii, Francii, Německu, Bulharsku, Itálii, Španělsku a Velké Británii a postupně se šíří do dalších evropských zemí. Několik uživatelů portálu XDA však podotklo, že update funguje i v jiných zemích, takže v případě nedočkavosti můžete dát šanci zkoumání. Nás redakční kus však zatím aktualizaci nenabízí.

TIP: Přečtěte si více o tabletu Galaxy Tab 7.7.

Update bohužel není dostupný v OTA verzi a pro aktualizaci tak musíte připojit tablet k počítači a vyhledat jej prostřednictvím softwaru Samsung Kies. Případně lze zavítat na stránky SamMobile a stáhnout si jej přímo.

Samsung odhalil, že chystá v průběhu léta aktualizovat na ICS většinu svého portfolia řady Galaxy Tab, včetně modelů 7.0 Plus, 8.9 a 10.1. Doufejme, že tak učiní co nejrychleji.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
tmaska
jeeee lidicky dejte prosim vedet jestli se co zmenilo ohledne rychlosti systemu , prekleslovani widgetu atd dekuji
tomáš
Jelikož pro naši bananovou republiku bude update buhvi kdy,udělal jsem update na ics podle popisu přes odin a je to zlepšení ve všech směrech.
Honza
Tak ani dneska zadnej update. A to uz mame prosim 11.9.2012....... Pani od samsunga na nas zakazniky pekne kaslou!!!
Aleš
Takže pořád nic :-///
Už jsem několikrát psal na Samusng podporu a furt jenom mlžej, že prej se na tom pracuje...
Okolní státy už to mají asi 4 měsíce a tady na nás serou!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze