Amazon Silk z Kindlu Fire portován i na ostatní běžné Androidy

Internetový prohlížeč Silk se na tabletu Amazon Kindle Fire těší velké popularitě. Využívá totiž online cloud-servery Amazonu pro nahrávání stránek do mezipaměti, čímž podstatně zrychluje celkový surfovací zážitek. Díky neustále aktivní komunitě serveru XDA si nyní tento malý zázrak můžeme užít i na dalších přístrojích se systémem Android.

Kompletní seznam podporovaných přístrojů a verzí systému zatím odhalen nebyl, ani instalace není z nejjednodušších, uživatel TyHi, který má celý port na svědomí, však informace neustále aktualizuje a v brzké době bychom se tak měli dočkat seznamu přístrojů i lepší stability.

Pokud po prohlížeči prahnete, musíte mít svůj smartphone především rootován. Pak už si jen stačí stáhnout tento balíček a všechny .so soubory překopírovat pomocí aplikace Root Explorer do složky /system/lib. Jako poslední krok je nutnost nainstalovat si samotnou aplikaci prostřednictvím všech souborů .apk, co najdete v balíčku a poté je taktéž nezapomenout překopírovat ze složky /data/app do složky /system/app. Restartujte smartphone a můžete začít surfovat.

Zdroje: pocketnow.com, intomobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze