Aktualizace Microsoft Office pro iOS přináší podporu Split view

4

To, co umí Windows už léta, Apple dohnal až nedávno. Řeč je například o plnohodnotném multitaskingu neboli Split View, jak funkci Apple nazývá. Pravě tuto aktualizaci dostal balíček Microsoft Office pro iOS.

Microsoft a Apple k sobě mají v současné době mnohem blíž, než se na první pohled možná zdá. A jejich vztah se může v budoucnu ještě zlepšit. Apple nedávno představil iPad Pro, který si své zákazníky rozhodně najde a v první řadě půjde o pracovní stroj. Toho všeho si je vědom i Microsoft, který vydal aktualizaci balíku Office pro iOS. A nejen to, Apple totiž pozval Microsoft přímo na svou tiskovou konferenci o iPadu Pro, aby představil novinky ve svých Office aplikacích pro iOS.

iOS 9 na iPadu Air 2: multitasking – videopohled

Kompletní balíček Microsoft Office pro iOS dostal nyní s příchodem iOS 9 důležitou aktualizaci. Nejdůležitějším prvkem je podpora Multitaskingu, který Apple nazývá Split View. Jedná se o ovládání dvou aplikací najednou. Nyní tedy můžete zároveň pracovat jak v Excelu, tak například ve Wordu, což jistě povede k větší produktivitě práce.

Stáhnout Microsoft Word

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft Excel

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft PowerPoint

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
tomas
Len tak dalej. Z takej spoluprace mozu vznikat velke veci.
mato
Windows Phone nemá plnohodnotný multitasking. Prepínanie medzi aplikáciami je zdĺhavé. Často ich v pozadí odstrelí. Btw, skúste BB10 a pochopíte. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze