Aktualizace iOS 7.1 dorazí zřejmě před 11. březnem

16

Majitelé chytrých zařízení mohou pravděpodobně čekat každým dnem dlouho očekávanou aktualizaci iOS 7.1. Nasvědčuje tomu alespoň to, že příští úterý proběhne v texaském Austinu první iTunes Festival, který hodlá Apple streamovat a aplikace, která je k tomu nezbytná, by měla běžet pouze pod iOS 7.1.

Alespoň to tvrdí americký fanoušek Applu John Gruber, který tuto zprávu zveřejnil v úterý na svém blogu Daring Fireball. "První iTunes Festival Applu v USA začíná ode dneška za týden na SXSW v Austinu. Apple se chystá na streamování festivalu skrz aplikaci pro iOS. Malý ptáček mi ale štěbetal, že aplikace vyžaduje iOS 7.1 (což vysvětluje, proč aplikace ještě není venku). To znamená, že iOS 7.1 by měl dorazit každým dnem," uvedl Gruber.

iTunes Festival

TIP: Aktualizace iOS 7.1 by se uživatelé měli dočkat již příští měsíc

Vůbec první iTunes festival bude hostit taková zvučná jména jako jsou Coldplay, Soundgarden nebo Kendrick Lamar, takže aplikace k tomu by se skutečně hodila. Ačkoli majitelé telefonů a tabletů s nakouslým jablkem spíše toužebně očekávají novinky, které přinese samotná aktualizace.

Zdroje: gsmarena.com, daringfireball.net, hi-tech.mail.ru

Diskuze ke článku
Lukáš
Ať už je to tady, dlooouho se na to čeká. Sedmička chytne druhý dech
Michal
Pozdě, před týdnem jsem Air prodal a vrátil se ke svižnějšímu a hlavně stabilnímu nexusu 10, ale jinak tablet to byl krásnej, no teď to už nechám, nakonec listopad je tu za chvilku.
jirka
a jedeeem :) sem s tím
Michal
Nevim,jak na Airu,ale mne na ctyrce taky oproti starsimu iOsu pada prohlizec,dost casto se mi objevuje i jabko.Takhle nejak mi makal Nexus 7 prvni generace,ale u toho se to dalo tolerovat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze