Aktualizace Google Fit přináší statistiky v reálném čase

Dnešní telefony toho zvládají opravdu hodně, například vás sledovat a motivovat ke sportovním výkonům a zdravějšímu životnímu stylu. Jednou z aplikací, která vše sleduje, je i Google Fit, který nyní prošel aktualizací. Ta přináší některé nové funkce, ale především statistiky vašich výkonů v reálném čase.

Nejnovější aktualizace aplikace Google Fit přináší důležité novinky, které z telefonů a wearables s Androidem dělají užitečnější pomocníky ve vašich aktivitách. Aplikace totiž nově v reálném čase sleduje vaše sportovní aktivity, jako je běh, chůzi, jízdu na kole, ale i váš silový trénink, který zvolíte. Samozřejmě dokáže mapovat také váš spánek či zhodnocovat vaše výživové návyky. U silového cvičení dokáže aplikace spolupracovat s wearables s Android Wear, kde si zvolíte například kliky, sklapovačky a další cviky.

Kromě těchto záznamů nechybí záznam o okolí, čímž je myšlena například nadmořská výška, ve které se nacházíte, záznam trasy nebo statistiky vašeho tempa v průběhu cvičení. Samozřejmostí je pak zobrazení týdenního a měsíčního souhrnu. Přibyl také nový widget na plochu či možnost zvolit si vaše oblíbené aktivity. Aktualizace aplikace Google Fit je již k dispozici ke stažení z obchodu Google Play.

Stáhnout Google Fit

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: officialandroid.blogspot.cz, theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze