Aktivujte si neomezená data od O2 zdarma

Podmínky a postup aktivace
40
Aktivujte si neomezená data od O2 zdarma
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Od pondělí 16. března zpřístupňuje O2 neomezená data pro své zákazníky zdarma
  • Podmínkou je vlastnit hlasový tarif a datový balíček s minimálně 200 MB
  • Data zdarma budou k dispozici rychlostí Optimal, tedy 5 Mbit/s

Pokud patříte mezi zákazníky O2, můžete od pondělí 16. března využít neomezená data. Je tu však jedna podmínka: musíte mít u operátora klasický tarif a datový balíček o minimální velikosti 200 MB, což se týká všech novějších tarifů. Pokud podmínku splňujete (a je přitom jedno, jak dlouho u operátora jste), máte nárok na neomezená data zdarma rychlostí Optimal, tedy 5/5 Mbit/s.

Jakmile svůj datový balíček vyčerpáte (rychlostí, kterou máte smluvně danou), data budete moci čerpat bez omezení rychlostí 5 Mbit/s. V tomto případě se tak nezohledňuje rychlost balíčku v rámci vašeho tarifu. Z toho plyne, že nabídku neocení ti, kteří již vlastní tarif s neomezenými daty.

Aktivace je velmi snadná, stačí zavítat na web či do aplikace Moje O2. Tam operátor ověří, že splňujete hlavní podmínku pro aktivaci a následně data bez omezení aktivuje.

Stáhnout Moje O2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pro aktivaci je nutné rozkliknout detail vašeho tarifu (v našem případě FREE+ Zlatý) a následně v záložce „Další služby k tarifu“ vybrat položku „Doplňkové služby“. Následně vyberete možnost „Nekonečná data“, která jsou zdarma. V této záložce již stačí volbu potvrdit tlačítkem „Aktivovat službu“ a je hotovo.

Postup aktivace krok za krokem v aplikaci Moje O2

Podmínky přehledně

  • pro nové i stávající zákazníky tarifů z nabídky O2 (neplatí pro předplacené karty)
  • minimální balíček o velikosti 200 MB musí být součástí tarifu
  • platnost od 16. března do 30. dubna 2020
  • nutnost manuální aktivace na webu či v aplikaci Moje O2
  • maximální rychlost Optimal (5/5 Mbit/s)

O2 má nabídku i pro majitele předplacených karet. Těm internet zdarma nedá, ale při dobíjení kreditu přihodí 100 Kč bonusového kreditu s platností na 1 měsíc. Kredit bude o 100 Kč navýšen pouze při prvním dobití v období 13. března do 11. dubna 2020.

Diskuze ke článku
Carda
Na poměry zlodějského O2 i když je to jen 5 Mbit rychlost tak to dají alespoň všem narozdíl od Vodafone jen těm co jsou Itálii.
Martina
My jsme opravdu národ stěžovatelů :( Aspoň se snaží nějak pomoct, což se nedá říct o všech. Za mě opravdu děkuji snahu nějak přispět v náročné situaci!!
A nedají to nikomu kdo má O2 Family.
Martin V.
A o tarifu v balíčku O2 Spolu nic nenapíšou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze