Acer chystá dvě novinky: unikají modely Liquid Z630 a Liquid Z530

2

Své mobilní novinky zřejmě brzy vytasí také Acer. Unikly totiž informace a také fotografie dvou modelů řady Liquid. Oba se zařadí přibližně do střední třídy a zaujmou spíše zákazníky hledající větší displeje.

Prvním a vyšším modelem, o kterém jsme se dnes dozvěděli, je Acer Liquid Z630. Ten bude sázet na 5,5palcový HD IPS displej. V případě hardwaru bychom se měli dočkat čtyřjádrového procesoru MediaTek 6735 s taktem 1,3 GHz, kterému pomohou 2 GB RAM. Interní paměť poskytne 16 GB, avšak o paměťových kartách prozatím zmínka nepadla. Naopak známe kapacitu baterie, která činí 4 000 mAh, a to je příslib velmi slušné výdrže. Oba fotoaparáty by pak měly nabídnout 8megapixelové rozlišení a v případě ceny se hovoří přibližně o částce kolem 5 000 Kč.

Acer Liquid Z630

Druhý model se jménem Liquid Z530 bude o něco menší, což dokládá 5palcový HD IPS displej. V jeho případě známe o něco méně informací, avšak i tak nabídne shodný procesor MediaTek 6735 nebo 2GB operační paměť. Oba modely by měly fungovat pod operačním systémem Android 5.0 Lollipop a podporovat sítě LTE. Model Z530 bude samozřejmě levnější, jeho cena by se mohla pohybovat kolem 4 500 Kč. K představení obou novinek by údajně mělo dojít již na veletrhu IFA 2015, který začíná příští týden.

Acer Liquid Z530

Zdroje: winfuture.de, fonearena.com

Diskuze ke článku
dakr1
Co to je na spodku toho mensiho telefonu? To ma byt hlasity repracek? Vypada to opravdu zvlastne...
Iva_77
Na první pohled hezký telefony s dobrou výbavou za zajímavou cenu. Dostala jsem od přítele ACER Jade a byla jsem překvapena, protože jsem vůbec nevěděla, že ACER děla i telefony. Ale telefon je to moc hezký a zvládá vše co potřebuju. A jeho design jsem si zamilovala hned. Uvažuju o telefonu pro mámu a tohle by mohla být dobrá volba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze