7 GB dat za 299 Kč? O2 představuje nové předplacené karty

2
7 GB dat za 299 Kč? O2 představuje nové předplacené karty
Fotografie: o2
  • Jedná se o dva nové tarify pro předplacené karty – Data základ a Data pro náročné
  • Pořídit je bude možné na e-shopu Datamanie.cz

Od 1. prosince představí operátor O2 dva nové tarify pro předplacené karty určené pro datující zákazníky. Ti si je budou moct pořídit online na e-shopu Datamanie.cz. SIM kartu zákazníkům doručí zdarma kurýr společnosti PPL.

Data základ

Tarif obsahuje 2 GB dat za 199 Kč. Data jsou platná na 30 dní. Má-li zákazník koupený kredit, data se vždy po uplynutí 30 dnů za stejnou cenu obnoví. Předplacená karta umožňuje i volání (4,90 Kč/min. do všech sítí) a posílání SMS (1,90 Kč).

Data pro náročné

Pro zákazníky, kteří více datují, je určený tarif Data pro náročné, který zahrnuje 7 GB dat za 299 Kč. Data je možné čerpat po dobu 30 dní a následně je nutné dokoupit kredit, aby se data obnovila na další období. Předplacená karta umožňuje i volání (4,90 Kč/min. do všech sítí) a posílání SMS (1,90 Kč).

V případě pořízení nové předplacené karty dostanou zákazníci navíc bonusový kredit 50 Kč. Všichni zákazníci předplacených karet se mohou zapojit také do programu Odměna za dobití, a získat tak zajímavé dárky v podobě datových balíčků, volných minut, SMS nebo kreditu do O2 knihovny.