Zprávy od Googlu by vás mohly brzy upozornit, že jste neodpověděli na SMS

6
Zprávy od Googlu by vás mohly brzy upozornit, že jste neodpověděli na SMS
  • V notifikaci přibude možnost odložení zprávy
  • Google také testuje tzv. „ověřené SMS“

Tu situaci jsme asi zažili všichni. Přijde vám zpráva, ale zrovna nemáte čas odpovědět. Řeknete si, že to uděláte později, ale to je jen kousek od toho, abyste na to zapomněli úplně.

Zprávy pro Android

Něco takového se zřejmě často stává vývojářům v Googlu, a tak se do své aplikace pro práci se zprávami rozhodli zabudovat novu funkcionalitu, které si jako první všimli na xda-developers.com. Doručenou zprávu můžete v notifikaci označit jako přečtenou, rovnou na ni odpovědět, nebo ji odložit o jednu hodinu.

Kromě toho testuje Google v poslední betaverzi aplikace Zprávy tzv. „ověřené SMS“. Prozatím není jasné, jak přesně bude funkce fungovat, ale předpokládá se, že bude určena především pro firmy a že Google bude nějakým způsobem garantovat, že dané číslo patří právě jim. Mělo by se tak zabránit phishingu a jiným podvodům.

Stáhnout Zprávy pro Android

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukáš
Tak hlavně, když to půjde vypnout :)
Blue Sun
Blue Sun
Další skvělá funkce pro otroky...
Frankie
Pořád čekám, kdy konečně někoho napadne to, co kdysi uměly Nokie: když jsem odmítl hovor, tak mi nabídla možnost mu za hodinu zavolat zpátky... Asi nejužitečnější funkce co dnes žádný telefon neumí...
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Kdyz jsme u tech funkci. Je nejaka aplikace pro android, ktera by umela hlasove vytacet hovory? Tak jak to umela T10? Proste ne to hypermoderni o hovne, idealne jeste anglicky, ale proste jak parrot nebo klasicke integrovane HF v aute, ze nahraju povel a on pak vytaci podle nahravky. Pred lety, kdyz jsem opustil android, tak nic takoveho nebylo a ted se mi to uprimne asi ani nechce hledat, protoze tusim, ze to stale neexistuje ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze