Motorola One Action s čistým Androidem dorazí již zkraje září

5× aktualizováno
Motorola One Action s čistým Androidem dorazí již zkraje září
  • Motorola One Action nabídne 6,3palcový displej
  • Vhod přijde 128GB interní paměť
  • Nebude chybět ani čip NFC
  • Prodej má začít již 7 září za zhruba 8 tisíc korun

Aktualizováno 15. 8. 2019

Do představení Motoroly One Action zbývají necelé tři týdny a čekání si lze ukrátit novým únikem. Evan Blass zveřejnil detailní oficiální obrázky, na kterých se na chystanou novinku můžeme podívat ze všech možných úhlů.

Motorola One Action
Motorola One Action

Aktualizováno 7. 8. 2019

Očekávaná Motorola One Action se krátce a pravděpodobně omylem objevila na stránkách německého Amazonu, což zachytil winfuture.de. Díky tomu víme, že prodej má být zahájen již 7. září po představení na veletrhu IFA 2019. Výbava bude postavena na procesoru Exynos 9609 od Samsungu, což bude pro střední třídu plně dostačující. Displej bude s poměrem stran 21:9 nabízet 6,3palcovou úhlopříčku a Full HD rozlišení. Na zadní straně najdeme 13megapixelový hlavní fotoaparát, ultraširokoúhlý snímač se záběrem 117° a kamerku pro práci s hloubkou ostrosti. Vrcholná verze se 128GB pamětí a 4GB RAM má stát přibližně 300 eur, což je necelých 8 tisíc korun.

Motorola One Action

Aktualizováno 1. 8. 2019

Ishan Agarwal na Twitteru zveřejnil nový render chystané Motoroly One Action. Jasně vidíme barevné varianty, a to bílou a modro-zelenou. Spatřit můžeme trojitý zadní fotoaparát nebo logo Android One, které nám oznamuje, že v telefonu bude takřka čistý Android. Současně mohou budoucí majitelé počítat s pravidelnými aktualizacemi.

Motorola One Action

Aktualizováno 19. 7. 2019

Příchod Motoroly One Action je nejspíš otázkou jen několika málo dnů, maximálně týdnů. Naznačuje to certifikování zařízení přímo od Googlu. Díky tomu známe opravdu skutečnou výbavu, ve které se objeví 6,3palcový displej, 4GB operační paměť, 128GB úložiště nebo nejnovější Android 9.0 Pie. Potěší přítomnost čtečky otisků prstů nebo čipu NFC pro bezkontaktní platby.

Motorola One Action

Aktualizováno 14. 6. 2019

Jak se blíží uvedení nové řady Motorol, tak se objevuje více a více detailů. Do prodeje půjde celkem trojice modelů: One Vision, One Pro a One Action. O posledním zmiňovaném nyní přináší další podrobnosti 91mobiles.com.

One Action bude levnější verzí One Vision, což se projeví zejména na použitých materiálech, kde bude mít plast převahu nad sklem. Na zadní straně pak najdeme trojici fotoaparátů, přičemž ten hlavní disponuje rozlišením 12,6 megapixelů. Přední fotoaparát má pak 25 megapixelů.

Telefon přijde na trh v modré a zlaté ve třech provedeních: 3/32 GB, 4/64 GB a 4/128 GB.

V dubnu tohoto roku Evan Blass prozradil, že Motorola představí hned čtyři smartphony z nové řady „One“. Model Motorola One Vision přitom již v současnosti testujeme u nás v redakci. O chystané Motorole One Action však zatím stále mnoho nevíme. Díky screenshotu z benchmarku GeekBench, na který nás upozornil 91mobiles.com, alespoň můžeme potvrdit, že One Action bude rovněž osazena čipsetem Exynos 9609 od Samsungu a bude disponovat 4 GB operační paměti.

Původní informace z 3. 6. 2019

V případě modelu One Action se bude jednat pravděpodobně o odolný smartphone, který snese bez větších potíží i drsnější zacházení. Přítomnost certifikace IP68 či vojenského standardu MIL-STD-810G by tak nebyla žádným velkým překvapením. Vrcholem nové modelové řady One má být model One Pro. I u něho se pravděpodobně dočkáme čipsetu od Samsungu, o jaký typ se bude jednat, však zatím nevíme.

Motorola One Action
Diskuze ke článku
Martin
Takže postupně je to One, One Action, One Vision a vrcholem One Pro pokud jsem to dobře pochopil.
One a One Vision se tady již prodávají, první zmíněný mám a jsem hodně spokojený.
Carda
Další ultranudle s dírou a bradou však je to ten samí mobil jako ten předchozí
Lucas 2019
Dobrý den chci se zeptat kdy očekáváte přibližně představení Moto One Pro ?
αΩ
No nevím, i s teoretickým IP68 je to oproti One Vision (dále OV) co se týká kamer "pěkná" o(b)řízka!
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9739&idPhone2=9647
A to beru v potaz i to jistě nijak extra valné předpokládám fix focus šíro.

12(48)Mpx s OIS (!) co má OV je tomu kvalitativně na hony vzdáleno. Dnes navíc již s G Cam portem :) A i origoš Moto kamera soft je hodně povedenej, Night Vision obzvlášť :)

Startovačka 4/128GB má být prý 300€, tj. shodně s OV, jenž je dnes za ±7,5 litru.

Myslím, že volba je JASNÁ ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze