Huawei nova 5 se má pochlubit Kirinem 980

aktualizováno
5
Huawei nova 5 se má pochlubit Kirinem 980
  • Další generace řady nova od Huawei by se měla pyšnit superrychlým nabíjením
  • Na zadní straně zřejmě nebude chybět trojitý fotoaparát

Aktualizováno 17. 6. 2019

Po měsíci se objevují nové informace o chystané nově 5. Dle zveřejněného obrázku bude nabízet nakonec kapkovitý výřez v horní části displeje. Oznámen byl také hlavní fotoaparát s 32megapixelovým rozlišením.

Novinka se též objevila v databázi Geekbench, kde bylo odhaleno, že s největší pravděpodobností bude osazena Kirinem 980.

Huawei nova 5

Původní informace z 22. 5. 2019

Budoucnost společnosti Huawei je v tuto chvíli ve hvězdách. Vývoj však pokračuje dále, a tak se nově dozvídáme o modelech SEA-TL10 a SEA-AL10. Minimálně za jedním z nich se má dle spekulací skrývat Huawei nova 5. Podstatná informace, která je již známá z první certifikace, zmiňuje podporu 40W nabíjení.

Tatáž technologie se již vyskytuje například u vlajkového modelu Huawei P30 Pro. Uniklé fotografie zachycují silikonové ochranné pouzdro, jež by rovněž mělo patřit nově 5. Lze vidět, že na zadní straně bude minimálně trojitý fotoaparát, což dnes není nic překvapivého. Každopádně vzhled zadní strany se bude zřejmě lehce lišit například od novy 4, jejíž obrázek můžete vidět výše.